Nyudviklet teknologi til sensorbaseret monitoreringsløsning skal være med til at sikre virksomhederne overvågning og alarmering af korrosion på kritiske niveauer på stålkonstruktioner, rør og tanke.

16. december 2020

Som en del af RK-projektet ”Intelligent monitorering af funktionskritiske stålkonstruktioner” 2019/20, har vi udviklet en sensor til monitorering, som med hjælp af ultralyd kan dække et område med samme høje opløsning som en automatiseret inspektion levere.

Målet med projektet har været at levere en cloudbaseret monitoreringsløsning, som kan overvåge og alarmere hvis der opstår korrosion på kritiske niveauer på fx rør eller andre utilgængelige stålkonstruktioner i drift.

 
NA Image
Vi har udviklet en sensor til monitorering, som ved hjælp af ultralyd kan dække et område med samme høje opløsning som en automatiseret inspektion kan levere. Målet er at få en cloudbaseret monitoreringsløsning, som kan overvåge og alarmere hvis der opstår korrosion på kritiske niveauer på fx rør eller andre utilgængelige stålkonstruktioner i drift.
Projektet er medfinansieret af Styrelsen for institutioner og uddannelsesstøtte.